Om mig

Min livsväg
Mitt namn är Barbro Eriksson och jag är Certifierad som Medium och Healer samt Certifierad handledare i Sorgbearbetning, m-Braining coach och Certifierad Business Practitioner, NLP trainer Inlpta.

Jag står för att alla människor har tillgång till sitt liv fullt ut. Det innebär bland annat, att jag delar min kunskap jag har tillgång till så att andra kan hitta sig själv, ta eget ansvar, känna kärlek till sig själv och finna sig själv.

Hur det började
Jag var som alla andra medial som barn men stängde ner det.
Genom åren har jag varit hos medium och nyfikenheten har funnits där hela tiden. Intresset för att utveckla den mediala sidan hos mig vaknade upp 2003.
Jag och min man flyttade då till vårt hus där vi hade/har "besökare" från andra sidan.
Vi hade kontakt med några olika medium som hjälpte oss rensa och komma i kontakt med några av "besökarna". Några var släktningar till oss, några var knutna till platsen.
Fler av "besökarna" kom tillbaka inom kort det var det som öppnade upp min nyfikenhet mer och mer.
Varför är de här? Vad vill dom? Var finns dom? Kan jag kommunicera med dom?
Min nyfikenhet att själv kunna lära mig mer om andevärlden och det mediala vidgades dag för dag.
Skulle jag kunna kommunicera med "besökarna"? Jag läste många andliga/mediala böcker men insåg att det inte var tillräckligt för min del. Jag ville ha mer kunskap, insikter och lära mig mer om andevärlden och om mig själv.

Sökte mig vidare för mer kunskap
Mellan 2007-2010 jag gick flera medial utbildninarg som gav mig grunderna till mediumskapet. Provade på healing, tarotkort, pendel, intuition, psykometri, länkning och meditation.
Intresset växte, jag sökte mig vidare och gick flera kurser i:

  • Personlig utveckling.
  • Mentalt mediumskap.
  • Nycklar till medvetenhet.
  • Andlig healing.
  • Transmediumskap
  • Intuition - medial utveckling.
  • Meditation.
  • Silvervioletta Flamman healing.
  • Mindfulness.
  • Healing


Kontakta mig för att boka tid eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se
Foto: Helena Bevéngut Lasson
Foto: Helena Bevéngut Lasson

Under 2011
Då gick jag en 1-årig certifierad mediumutbildning hos Leo Eid. Där fick jag en bred grund att stå på då det även ingick personlig utveckling.  Jag anser att min personliga utveckling är lika viktig som den mediala. Min resa är mitt liv, det mediala är en del av mig, likaså den personliga vilket fick ta en stor plats under året. Tacksam att jag är där jag är i dag. Tack till er alla som ställde upp för mig så jag nådde fram till mitt mål att bli; Certifierat medium 2011-12-10 av Leo Eid och Daniel Sernryd.

Under åren 2012-2014
Gick jag på coachning både enskilt och i grupp hos Leo Eid för att stärka mig själv och finna nya vägar i livet, vilket har hjälpt mig både privat och i arbetet.
Certifierad som Andlig healer av Leo Eid 2012.
Jag håller kurser i personlig och medial utveckling samt meditationer.
Många rådgivningar, healingsessioner samt mentorskap har det blivt genom åren. Den ena är inte den andra lik, lika spännade varje gång att möta en ny klient. Fantastiskt att få följa elever på kurser i deras utveckling.
Certiferad som handledare i sorgbearbetning hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning.

2015-2016
Jag och Christin Engström hittar en lokal tillsammans i Sundbyberg som vi delade på, vi döper den till Kraftplatsen. Hon avviker efter några månader och då börjar jag med at hyra ut en till andra på deras resor någar hade gått kurs hos mig. Döper om lokalen till EnergiPlatsen.
Fördjupningskurs i sorgbearbetning med komplexa förluster hos Svenska Institutet för Sorgbearbetning.
Handleder sorgkurser tillsammans med Susanna Carlhem.
Certifierad mBit coach hos Christel Land. Det är en samling kraftfulla verktyg för att nå in till den visdom och intelligens som våra tre hjärnor besitter, huvud hjärtat och magen. Här ger jag enskilda sessioner med lyckade resulta att få balansen mellan de tre hjärnorna.

2017
Min resa fortsätter och det är spännande att utvecklas vidare. Samt  att se andra utveklas med de verktyg jag lär ut till peroner som kommer till mig både på priva sittningar, på kurser och mediationer. Har själv gått kurs i Tarot  för att fördjupa den kunskapen mer. 

2017  Öppnade jag och Linda Weiland ett café och en shop tillsammans på EnergiPlatsen. Vi gör som en mötesplats för nyfikna och likasinnade. Läs mer på EnergiPlatsens hemsida.
Vi jobbar ihop vid vissa tillfällen med seanser och andra event. Annars har vi våra egna områden.
Jätte spännade projekt på gång under våren och hösten 2018.
Harmonimässan i Solna vår och höst, på vårmarknad i Sundbyberg samt marknad på Skokloster.

2018 kommer nya hyresgäster in någar går vidare på sina vägar på andra håll. Vi expandeerar mer och mer och provar oss fram med olika event på caféet med lyckade resultat. Kurserna går bar och jag utvecklas vidare.

2019 EnergiPlatsen växer mer och mer vi börjar nå till fler och fler. 
Många fina möten och nya medarbetare på plats.
Många pararella kurser i Personlig och Medial utveckling med tre ceertifierande nya medium. Samt healingkurs med 5 certifiering.

Jag själv börjar en ettårig NLP- Ledarskaps utbildning. Mycket spännade och mycket nytt och några kunskapar går hand i hand med det jag kan, men med andra ord. Det är en spännande utvecklande resa. 

2020
På grund av Corona som världens drabats av så stänger vi cafét och shopen på EnergiPlatsen under våren 2020. Min utbildning i NLP tar några månader längre än beräknat. I augisti är den klar med Certiferad Business Practitioner NLP trainer Inlpta. 
I september tar jag och Linda beslut att lägga ner caféet oh shoppen då hon går andra vägar ch det råder Corona så vi har svårt hålla öppet med lönsamhet,
Nu fortsätter jag mot nya spännade äventyr framåt., Nya personer kommer in och hyr och nya samarabeten startar upp.
 
Ser fram mot att handleda människor vidare i livet och ge nya redskap för fortsatt sunt levande.