Framtid utan ”OM”
Tänk om någon hade:
- Funnits där

- Lyssnat

- Förstått
- Vetat
- Sett

Hade mitt liv sett annorlunda ut då?
Om någon hade funnits, lyssnat eller sett är jag övertygad om att mitt liv hade tagit en annan vändning. Min upplevelse var att det inte fanns någon där som lyssnade eller såg mig så jag begränsade mitt liv, blev allt blygare och blev en ja-sägare. Senare i livet bestämde jag mig för att börja ta ansvar för mig själv och ta tag i mitt liv. Jag tittade på min egen roll och hittade sedan de nycklar som hjälpte mig att göra den förändring jag behövde för att må bra.

Jag har tillsammans med Carina Nilsson utvecklat ett givande koncept där du får möjlighet att hitta dina nycklar till att öppna upp de dörrar som leder dig till din inre läkning så att kraften och insikterna kommer. Det bygger på våra egna livsresor som är olika men som kompletterar varandra och ger oss en bred kunskapsbank. Vi har gått många certifierade och lärorika kurser genom åren.


- Känns det som du sitter fast?
- Har du ont i kroppen?
- Jobbar du för mycket?
- Tröstäter du?
- Har du tappat energin?
- Har du svårt för att säga nej?
- Är du deppig?
- Känner du dig ensam?


Här ges du möjlighet till att jobba med olika redskap för att hitta de bitar i livet som bromsar dig. Vi tar dig genom olika faser i livet, vi tittar efter en lösning som passar just dig i detta nu för att komma vidare i din egen utveckling.
Saker som hänt dig som barn påverkar dig även idag. Genom att identifiera och lösa upp trauman från barndomen ges du möjlighet till att läka inifrån. Det spelar ingen roll vad du har råkat ut för, om det så är skilsmässa, utbrändhet, ensamhet, övergrepp eller att livet står och stampar. Inre läkning ger dig tillgång till dig själv, din förståelse och insikter varför livet ser ut som det gör. Under kursen finner du de nycklar som gör att du får bättre möjligheter att hantera livets med- och motgångar.
 
Vår ambition är att du ska hitta dina egna nycklar, att du ska få inre frid genom att bland annat ha jobbat med att medvetandegöra vad som behövs här och nu.

Kursen innehåller bland annat

  • det inre barnet
  •  offerrollen
  •  kroppens signaler
  • självkänsla/självförtroende
  • konflikthantering
  • beteenden/mönster

Vi jobbar i en liten grupp, i en lugn och trygg miljö.

Kursledare: Barbro Eriksson och Carina Nilsson
Plats: Sundbyberg Gjuteribacken 4b.
Datum:  lördag den 15/9 tisdagskvällar 18/9, 25/9, 2/10, 9/10, 16/10, 23/10 samt
lördag den 27/10 2018.
Tider: lördag 10.00–16.00 tisdagskvällar 18.00- 21.00
Kostnad: 3 625  SEK inkl. moms. varav 1 000 SEK i anmälningsavgift. Anmälan är bindande. Antal platser är begränsat för att ge dig maximal fokus som deltagare.
Inbetalning: Via bankgiro när faktura skickas.
Ingår: Kursmaterial samt frukt, fika & tilltugg.

Kontakta mig för att boka eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se
Eller till Carina Nilsson på tel: 070-213 76 68
 

 

Vid kurser gäller följande
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan och en anmälningsavgift som skall betalas inom 10 dagar. Den totala kursavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan kursen startar om inte annat angetts
Vid en eventuell avbokning av kurs så betalas inte anmälnings-avgiften tillbaka.
Resterande kurskostnad återbetalas inom några arbetsdagar från avbokningsdatumet. Vid avanmälan av kurs på grund av sjukdom så måste läkarintyg skickas in för återbetalning av hela kurskostnaden. Vid eventuella avhopp under pågående kurs betalas inga pengar tillbaka. Vid eventuell inställd kurs betalas hela beloppet tillbaka.
Var vänlig respektera tiderna under kursen.
Innehar F-skattsedel.