Healingkurs  med start den 26 september 2020

Denna kurs vänder sig till dig som vill utveckla ditt inre och den helande kraften. Din vilja att vara en kanal och ett ödmjukt redskap för den helande energin som kommer från högre frekvenser.
Vi kommer att arbeta intuitivt och är inte styrda av några fasta principer utan kursen bygger på att du hittar ditt unika sätt att använda energin. 
Vi varvar teori med praktiska övningar, enskilt eller tillsammans i grupp. Allt för att du skall bygga upp din tillit och komma i kontakt med din inre visdom.

Grundläggande för dig är att ta med i din utveckling är medkänsla, kärlek, förståelse samt viljan att vilja hjälpa dig själv och andra.
Om du har intresse för certifiering så har du möjlighet under denna kurs, förutsatt att du kommit en bit i din utveckling genom andra kurser hos oss eller hos annan lärare.


Bland annat jobbar vi med:
  • Vad är healing?
  • Kontakhealing
  • Vad är energier?
  • Chakra/rening
  • Meditations healing.
  • Rensning av aura
  • Självhealing/Distanshealing


Kursledare: Barbro Eriksson & Marianne Danielsson, certifierade medium & healers.
Plats: EnergiPlatsen Stockholm, Gjuteribacken 4b Sundbyberg.
Datum:  26-27/9, 22/10 samt 12/11, och helg 5-6/12.
Tider: lördag 10-18, lördag den 5/12 kl. 12-18 söndag 10 -17, torsdagar 18-21.
Kostnad: 6 850 inkl. moms.
Anmälningsavgift: 1000 SEK betalas när du anmäler dig, inbetalning via bankgiro när faktura kommer. Anmälan är bindande. Antal platser är begränsade för att kunna ge maximalt fokus på dig som deltagare. Vi tar hänsyn till rekommendationer för Corona.

Certifiering
Den sista kursdagen finns möjlighet till att bli certifierad healer. Du har gått kurser och arbetat länge med din utveckling och är nu klar för att gå vidare. För att bli certifierad har du redan jobbat med klienter och behöver nu ha minst 10 healing klienter, samt klara det skriftliga teoretiska provet. Är du redo så hör av dig så får du mer information angående certifiering.

Vi önskar dig varmt välkommen och vi ser fram mot att träffa dig

                     
Kontakta mig för att boka eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se
.


 

Vid kurser gäller följande
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan och en anmälningsavgift som skall betalas inom 10 dagar. Den totala kursavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan kursen startar om inte annat angetts. Vid en eventuell avbokning av kurs så betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Resterande kurskostnad återbetalas inom några arbetsdagar från avbokningsdatumet om detta görs inom 3 veckor från kursstarts datum. Vid återbud senare än 3 veckor innan kursen startar blir du skyldig att betala halva kurskostnaden samt anmälningsavgiften.

Vid avanmälan av kurs på grund av sjukdom så måste läkarintyg skickas in för återbetalning av hela kurskostnaden. Vid eventuella avhopp under pågående kurs betalas inga pengar tillbaka. Vid eventuell inställd kurs betalas hela beloppet tillbaka samt din anmälningsavgift.
Var vänlig respektera tiderna under kurserna.

Innehar F-skattsedel.
"Vilken tur jag gick healingkurs fick lära mig så mycket om energier som jag inte visste. Hur de fungerar och hur mycket jag själv kan påverka mig själv samt kunna bidra till att hjälpa andra männiksor som behöver få healing. För att de ska må bättre. På distans tyckte jag det var magiskt att det fungerade. Mäkta imponerad av vad en kurs kan göra. Nu ska jag sikta mot nya mål att hjälpa människor framöver. Jag ska vidarutbilda mig och vill ta healing certifikat! Tack Barbro; du öppnade min dörr till att våga tro på min förmåga. Du är en proffisonell ledare med ett stort härligt hjärta för alla deltagare" //Hanna