Healingkurs 12-14 juni 2020

Denna kurs vänder sig till dig som vill utveckla ditt inre och den helande kraften. Vara en kanal och ett redskap för den helande energin som kommer från högre frekvenser. Du har grundkunskap om healing hos mig eller av annan lärare. Din personliga utveckling är viktig så det är genom att lära känna dig själv hitta sätt som fungerar i vardagen som du finner din inre styrka och lever här och nu. Grundläggande är att ha medkänsla, kärlek, förståelse samt viljan att hjälpa sig själv och andra. 

Vi kommer att arbeta mycket intuitivt och är inte styrda av några fasta principer utan det bygger på att du hittar ditt unika sätt jobba på. Bygga tillit till dig själv och ditt redskap.
Vi varvar mellan både teori och praktiskt övningar enskilt och tillsammans med dina kurskamrater. Fokus ligger på dig och din utveckling att våga se och hitta dina förmågor och ditt sätt att hela. Vi följer flödet då energin jobbar på ett unikt sätt vid varje tillfälle.

Certifiering
Den sista kursdagen finns möjlighet till att bli certifierad healer. Du har gått kurser och arbetat länge med din utveckling och är nu klar för att gå vidare. För att bli certifierad har du redan jobbat med klienter och behöver nu ha minst 10 healingklienter, samt klara det skriftliga teoretiska provet. Är du redo så hör av dig så får du mer information angående certifiering


Bland annat jobbar vi med: 
 • Healing, vad är det?                                  
 • De tre kropparna. 
 • Chakra.                                                   
 • Chakra-rening.
 • Energier.                                              
 • Balansering.
 • Aura.                                                         
 • Manligt/kvinnligt.                                      
 • Kontakthealing.
 • Självhealing.
 • Distanshealing.
 • Etik och moral.
 • Följer det som händer i gruppen och tar upp det som är aktuellt just där och då.

Kursledare: Barbro Eriksson 
Plats: EnergiPlatsen,  Gjuteribacken 4 Sundbyberg.
Datum: 12-14 juni 2020
Kostnad: 2  700 SEK ink.moms var av 1 000 SEK i anmälningsavgift.
Obs! Anmälan är bindande. Antal platser är begränsat, för att kunne ge dig maximal fokus som deltagare.
Inbetalning: sker via bankgiro 864-6820 (Nordea) när du får din faktura.
Ingår: Kursmaterial samt frukt, fika & godis. 


Önskar dig varmt välkommen och ser fram mot att träffa dig!
                       

Kontakta mig för att boka eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se
.


 

Vid kurser gäller följande
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan och en anmälningsavgift som skall betalas inom 10 dagar. Den totala kursavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan kursen startar om inte annat angetts. Vid en eventuell avbokning av kurs så betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Resterande kurskostnad återbetalas inom några arbetsdagar från avbokningsdatumet om detta görs inom 3 veckor från kursstarts datum. Vid återbud senare än 3 veckor innan kursen startar blir du skyldig att betala halva kurskostnaden samt anmälningsavgiften.

Vid avanmälan av kurs på grund av sjukdom så måste läkarintyg skickas in för återbetalning av hela kurskostnaden. Vid eventuella avhopp under pågående kurs betalas inga pengar tillbaka. Vid eventuell inställd kurs betalas hela beloppet tillbaka samt din anmälningsavgift.
Var vänlig respektera tiderna under kurserna.

Innehar F-skattsedel.
"Vilken tur jag gick healingkurs fick lära mig så mycket om energier som jag inte visste. Hur de fungerar och hur mycket jag själv kan påverka mig själv samt kunna bidra till att hjälpa andra männiksor som behöver få healing. För att de ska må bättre. På distans tyckte jag det var magiskt att det fungerade. Mäkta imponerad av vad en kurs kan göra. Nu ska jag sikta mot nya mål att hjälpa människor framöver. Jag ska vidarutbilda mig och vill ta healing certifikat! Tack Barbro; du öppnade min dörr till att våga tro på min förmåga. Du är en proffisonell ledare med ett stort härligt hjärta för alla deltagare" //Hanna