Personlig och medial utveckling "Vem är jag? start 6 sep 2019
Kursen vänder sig till dig som har gått någon kurs i personlig& medial utveckling hos mig eller annan lärare. Ta reda på mer om dig själv samt öka dina kunskaper i den personliga och mediala världen runt omkring dig. Vill komma framåt?  Har du fastnat i din utveckling? Nyfiken igen på att ta nästa steg? 

Du får växa utifrån dina behov och det du behöver samtidigt som gruppdynamiken skapar resten. Vi varvar praktik med teori. Allt för att du ska få en förståelse för hur det fungerar.
Att trolla går inte men att ge dig redskap och förståelse för vem du är och vart du är på väg är en bra start för ditt växande. Den personliga utvecklingen är i de flesta fall den som styr det mediala och mycket sällan tvärtom. För att förstå ditt syfte och din livsväg bör du påbörja en resa inåt. Har du kommit långt och vill gå för din medium certifiering så finns det möjlighet till detta.Kursinnehåll

 • Samspel mellan kropp och själ.
 • Vägledningar 
 • Intuitionsövningar.
 • Fördjupandet av färg och symboltolkning.
 • Meditation.
 • Ha bra kontakt till din guide.
 • Healingkontroll
 • Tankens kraft.
 • Förtydligande av de 3 T.
 • Din personliga resa vad står du där? 
 • Hur tar du dig vidare?
 • Kunskap inom det mediala samt få det att växa och känna trygghet
 • Annat som dyker upp under helgerna, vi följer flödet som sker.
Kursledare: Barbro Eriksson samt anda lärare vid certifiering.
Plats: Sundbyberg Gjuteribacken 4b.
Datum: 6-9 september 1-3 november samt 13-15 december 2019
Tider: fredag 18-21 lördag 10-18 söndag 9-17.
Kostnad: 7 500SEK inkl. moms. varav 1 300 SEK i anmälningsavgift för alla tre helgerna.
Anmälan är bindande. Antal platser är begränsat, för att ge dig maximal fokus som deltagare.
Inbetalning: Sker via bankgiro när faktura skickas.
Ingår: Kursmaterial samt frukt, fika & tilltugg.


Önskar du certifiera dig så ta kontakt med mig så berättar jag gärna mer om det. Förutsättningen är att du har kommit långt i din medial och personliga resa samt jobbar med att göra ett antal elevsittningar under mig eller börjat med det hos en annan lärare.

Önskar dig varmt välkommen och ser fram mot att träffa dig!

Kontakta mig för att boka eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: 
info(at)barbroeriksson.se
 
 
Vid kurser gäller följande:
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Du får en bekräftelse på din anmälan och en anmälningsavgift som skall betalas inom 10 dagar. Den totala kursavgiften ska vara betald senast 14 dagar innan kursen startar om inte annat angetts. Vid en eventuell avbokning av kurs så betalas inte anmälningsavgiften tillbaka. Resterande kurskostnad återbetalas inom några arbetsdagar från avbokningsdatumet om detta görs inom 3 veckor från kursstarts datum. Vid återbud senare än 3 veckor innan kursen startar blir du skyldig att betala halva kurskostnaden samt anmälningsavgiften.

Vid avanmälan av kurs på grund av sjukdom så måste läkarintyg skickas in för återbetalning av hela kurskostnaden. Vid eventuella avhopp under pågående kurs betalas inga pengar tillbaka. Vid eventuell inställd kurs betalas hela beloppet tillbaka samt din anmälningsavgift.

Innehar F-skattsedel.

"Kursen var spännade, mycket skratt coh även gråt när blockeringar släppte så befriande. Lärde mig mycket om energier hur jag förhåller mig till dessa och hur jag ska skydda mig. Ha kontakt med min "rektor" i mitt team är fantastikt och det tackar jag Barbro för. Hon är en trygg, stabil och tålmodig lärare. Rekomenderas varmt!"
/Eva