m-Braining

Neurovetenskapen har bevisat att vi inte bara har en hjärna, utan tre!
En i huvudet, en i hjärtat och en i magen. Hjärnorna i huvudet och magen har du säkert varit intuitivt medveten om men du kanske inte har kallat dem hjärnor förut.
 Det är ju spännande, men vad kan du använda det till? Den frågan ställde sig Marvin Oka och Grant Soosalu och genom att kombinera den senaste neurovetenskapliga forskningen med deras mångåriga expertis inom beteendemodellering har de skapat en kraftfull modell för hur intelligensen i alla tre hjärnor kan nås och användas optimalt.

Har du någonsin hört dig själv eller andra referera till dessa hjärnor? Det är förbluffande hur det inre vetandet uttrycker sig praktiskt genom vårt språk och hur du kan börjar märka språket hos dig själv och hos andra.
Språket som relaterar till hjärnan i huvudet (som är kroppens centrum för kognitiv uppfattning, där du skapar mening av saker och tänker igenom dem).
     ”Det måste jag tänka över”
     ”Jag kan inte få bort tanken från huvudet”.

Språket som relaterar till hjärnan i hjärtat (som är kroppens centrum för känslor, värderingar och relationer till andra).
     “Jag har ett öppet hjärta”
     “Jag har ett brustet hjärta”

Språket som relaterar till hjärnan i magen (som är kroppens centrum för självbevarelsedrift, identitet och motivation).
     “Lita på din magkänsla”
     “Jag har fjärilar i magen”

m-Braining använder en balanserad andningsteknik som är ett sätt att balansera det autonoma nervsystemet på. Det är ett enkelt, säkert och väldigt effektivt sätt till hur du kan uppnår större klarhet, ro och styrka i alla dina åtaganden. I praktiken betyder det att du kan reducera stress och ångest på bara några få minuter och i situationer som är speciellt svåra eller utmanande känna dig lugn och balanserad.

Det är när du befinner dig i ett balanserat, kongruent tillstånd som du kan börja göra ändringar.  m-Braining gör just det - tar dig till ett balanserat tillstånd – där plats att tänka och fatta bra beslut infinner sig.
Genom att förstå och lyssna till de tre hjärnorna kan du bättre känna igen när du är ur balans. Du vet den där känslan när du gärna vill göra något, men du saknar känslan som krävs för att göra det. Eller hur hjärtat ibland kan säga en sak och huvudet något annat? Eller du har tagit ett beslut som bara inte ”känns” rätt? Det är hjärnorna som är i obalans med varandra. Och det är genom att få dem i ett kongruent tillstånd som du kan komma vidare på ett positivt sätt.
Visst låter detta spännande?
Kontakta mig för att boka tid eller för mer information.
Tel: 070-442 25 96
Mail: info(at)barbroeriksson.se

 I mBraining jobbar vi bl.a. med

  • personlig utveckling
  • andlighet
  • relationer
  • självförtroende/självkänsla
  • rädslor
  • skuld/skam
  • olika trauman

Vi går sakta fram för att nå det bästa resultat just för dig.

Pris: 975  kronor ca 1 timme.
Vid bokning gäller 18-årsgräns.
Återbud lämnas senast 24 timmar före avtalad tid.
Vid uteblivet besök så debiteras hela summan.
För mer information/bokning
070 442 25 96
info(at)barbroeriksson.se